Kies je favoriete drankjes uit en plaats ze in je winkelwagentje! Je rekent digitaal af en krijgt ze daarna door onze bezorgpartner thuisbezorgd.

Zolang de bestelling nog niet onderweg is kun je deze annuleren door onze bezorgpartner te contacteren.
Een geleverde bestelling kan niet worden geretourneerd. Mocht er echt iets mis zijn met de bestelling, neem dan ook contact op. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Je kan met creditcard, Ideal en zelfs Klarna (achteraf) betalen. Het is niet mogelijk om met cash of pin te betalen. 

Bij de orderbevestiging zit automatisch een factuur met BTW. 

Aangezien wij al de goedkoopste hard seltzer en hard iced tea aanbieder van Nederland zijn, heb je al de allerscherpste prijs! 

Bij het bestellen kan je zien in welk tijdslot je bestelling wordt bezorgd, we proberen je order altijd tijdens openingstijden zo snel mogelijk te bezorgen. Met onze scherpe prijzen kan het natuurlijk voorkomen dat het drukker is dan verwacht en het iets langer duurt. We zullen je dan altijd op de hoogte brengen. 

Je krijgt 1 punt per tray. Deze spaar je door bij het bestelproces in te loggen op je account zodat je totaal kan worden bijgehouden. 

Op de ‘sparen’ pagina kan je je punten inwisselen voor merchandise! Ook kan je hier je puntentotaal bekijken.

Dat kan zeker! Je kan natuurlijk samen een account aanmaken maar het is ook mogelijk om punten onderling over te schrijven. Zo spaar je samen nog sneller!

Handelsnaam: Hardseltzer.nl Amsterdam
Telefoon: +31 6 11246036 (Geen Stress Amsterdam Bezorgservice)
KVK: 74975544
BTW: NL860094194B01
Adres: Lübeckweg 2, 9723HE Groningen
E-mail: